top of page

SNERTWANDELTOCHT ROTTEMEREN
ZATERDAG 13 JANUARI 2024 

De Snertwandeltocht Rottemeren vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024 en de start is bij de Willem-Alexanderroeibaan. Er zijn vijf verschillende afstanden waarbij de deelnemers door het prachtige Rottemerengebied worden geleid. De opbrengst van de wandeltocht is deels voor de organiserende IJsclub en deels voor het goede doel.

 

Dit jaar wordt de Snertwandeltocht van de IJsclub Zevenhuizen gehouden op zaterdag 13 januari 2024. Net als voorgaande jaren kunnen de lopers genieten van de wandelingen door de prachtige polders van het Rottemerengebied.

ROUTES

De routes zijn circa 5, 6,9 en 12 kilometer en het startpunt van alle routes is bij de Willem Alexander roeibaan aan het Nely Gambonplein 1. 

Starttijden:

5 tot 9KM: 10.00 - 14.00 uur​

12 KM: 10.00 - 14.00 uur​

De finishpost sluit om 16.30 uur.

MEE DOEN

Ter plaatse kan ingeschreven worden. De kosten zijn €3,50 voor kinderen (4 - 13 jaar) en €5,00 voor volwassenen. Leden van de IJsclub en/of wandelbond krijgen €1,00 korting.

HAPPEN & STAPPEN

Onderweg passeert u enkele horecagelegenheden. Op de start- en finishlocatie is een “koek-en-zopie” tent met winterse versnaperingen.

​ Langs de route staan op diverse plaatsen mobiele toiletten opgesteld.

Snert - inschrijven

WANDEL LEKKER MEE!

BEREIKBAARHEID MET DE AUTO

A12 of A20, afslag Zevenhuizen. Vanaf de rotonde in de N219 richting Zevenhuizen. Na 200 meter op de rotonde linksaf, 3e afslag, weg vervolgen naar de roeibaan. Vanaf hier helpen verkeersregelaars u verder.

Parkeergelegenheid is beschikbaar.

KOM MET DE FIETS

Woon je in de omgeving van Zevenhuizen? Kom dan met de fiets want op die manier proberen wij als organisatie bij te dragen aan een beter milieu

 

Parkeer mogelijkheden voor de fietsen zijn er genoeg!

GOEDE DOEL

De opbrengst komt ten goede aan de ijsbaan van de IJsclub en aan het goede doel. Voor vragen mail snertwandeltocht.rottemeren@gmail.com

bottom of page