top of page

SNERTWANDELTOCHT ROTTEMEREN
ZATERDAG 13 JANUARI 2024 

De Snertwandeltocht Rottemeren vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024 en de start is bij de Hennipgaarde. Er zijn vier verschillende afstanden waarbij de deelnemers door het prachtige Rottemerengebied worden geleid. De opbrengst van de wandeltocht is deels voor de organiserende IJsclub en deels voor het goede doel.

 

Dit jaar wordt de Snertwandeltocht van de IJsclub Zevenhuizen gehouden op zaterdag 13 januari 2024. Net als voorgaande jaren kunnen de lopers genieten van de wandelingen door de prachtige polders van het Rottemerengebied.

Kom zoveel mogelijk lopend, fiets of pak de bus die door de gemeente Zuidplas beschikbaar is gesteld.  Door de vorst heeft de gemeente een weg afgesloten wat mogelijk kan zorgen voor hinder. Let daarop goed op de route aanduiding als je met de auto komt.

ROUTES

De routes zijn circa 5,7,9 en 12 kilometer en het startpunt van alle routes is bij de Hennipgaarde. 

Starttijden:

5 tot 9KM: 10.00 - 14.00 uur​

12 KM: 10.00 - 12.00 uur​

De finishpost sluit om 17.00 uur.

Download ze hier de routes:

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/13857977/wandelroute/snertwandeltocht-5km-route 

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/13858026/wandelroute/snertwandeltocht-7km-route 

 

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/13858063/wandelroute/snertwandeltocht-9km-route 

 

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/13858080/wandelroute/snertwandeltocht-12km-route 

MEE DOEN

Dit jaar willen wij voor iedereen het mogelijk maken om mee te kunnen wandelen door dit mooie stuk natuur! Daarom zijn de kinderen tot 12 jaar gratis

Wij verkopen een startbewijs vanaf 13 jaar €3,00 en volwassenen €5,00

HAPPEN & STAPPEN

Onderweg passeert u enkele horecagelegenheden. Op de start- en finishlocatie is een “koek-en-zopie” tent met winterse versnaperingen.

​ Langs de route staan op diverse plaatsen mobiele toiletten opgesteld.

Snert - inschrijven

WANDEL LEKKER MEE!

BEREIKBAARHEID MET DE AUTO

A12 of A20, afslag Zevenhuizen. Vanaf de rotonde in de N219 richting Zevenhuizen. Na 200 meter op de rotonde linksaf, 3e afslag, weg vervolgen naar de roeibaan. Vanaf hier helpen verkeersregelaars u verder.

Parkeergelegenheid is beperkt beschikbaar.

Ook wij vanuit de ijsclub willen bijdragen aan een gezonder milieu. Woon je in de regio en zou je de auto kunnen laten staan? Doe dat,want je fiets staat tegen de start en finish locatie aan! En met de auto heb je de kans een stuk meer te moeten lopen. 

KOM MET DE FIETS

Woon je in de omgeving van Zevenhuizen? Kom dan met de fiets want op die manier proberen wij als organisatie bij te dragen aan een beter milieu

 

Parkeer mogelijkheden voor de fietsen zijn er genoeg!

GOEDE DOEL

De opbrengst komt ten goede aan de ijsbaan van de IJsclub en aan het goede doel. Voor vragen mail snertwandeltocht.rottemeren@gmail.com

bottom of page