IJSBANEN IN ZEVENHUIZEN

IJSBAAN HENNIPGAARDE

Al jaren zorgt IJsclub Zevenhuizen bij winterse omstandigheden en voldoende ijsdikte voor een ijsbaan.

In 2018 is voor het eerst een nieuwe baan op de Hennipgaarde in gebruik genomen. Je kunt de ijsbaan vinden achter de Willem Alexander roeibaan

(Nely Gambonplein 1, 2761 EH Zevenhuizen).

Bij vorst laten wij het parkeerterrein een paar centimeter onder water lopen. Op deze manier kan er bij lichte vorst al heel snel geschaatst worden op een prachtige schaatsbaan.

Zodra de baan open kan melden wij dit op onze nieuwspagina en Facebook, houd deze dus in de gaten.

VERLICHTE IJSBAAN ROTTEMEREN

Als het winterweer écht goed is hopen we natuurlijk altijd dat er geschaatst kan worden op de Rottemeren. Voor Eetcafé De Roerdomp zorgen wij dan voor een goed geveegde 400m ijsbaan, een ijshockeyveldje en een oefenbaantje voor de kleintjes. Op dit moment is het niet mogelijk er zijn nog windwakken en het ijs is heel erg dun.

Dit deel van de Rottemeren is minder diep en daar kan dan ook al sneller geschaatst worden dan op de Rotte zelf.

Daarnaast is de ijsbaan op de Rottemeren verlicht. Houd onze nieuwspagina & Facebook in de gaten voor meer informatie.

LOCATIE

IJsbaan Hennipgaarde kunt u vinden bij Roeibaan Zevenhuizen. Hier kunt u ook parkeren. IJsbaan Rottemeren ligt voor Eetcafé De Roerdomp aan het einde van de Tweemanspolder in Zevenhuizen.

OPENINGSTIJDEN

Bij ijs is één van de twee banen bij daglicht en tussen 19:00 uur 22:00 uur geopend.

ENTREEKOSTEN

Leden gratis