bevroren rottemeren

Verlichte ijsbaan

Een deel van de Rotte Meren wordt door de IJsclub Zevenhuizen geschikt gemaakt als ijsbaan. Het water is daar minder diep en er kan dan ook al sneller veilig worden geschaatst dan op de Rotte zelf.

Als de duimbutton op de homepage omhoog wijst en het ijs dus dik genoeg is,, dan is de ijsbaan ook 's avonds open. Tegen een kleine bijdrage kan er dan naar hartelust worden geschaatst op de gezellig verlichte baan. Ook organiseert de IJsclub dan regelmatig leuke wedstrijdjes, voor jong en oud. Op de homepage vind je in dat geval de actuele informatie daarover.

Er is een 400 meter baan, een wat kortere binnenbaan en een apart gedeelte voor ijshockey.

De gezellig verlichte ijsbaan vane de IJsclub Zevenhuizen op de Rottemeren

Locatie
Je vindt de ijsbaan achter Eetcafé De Roerdomp aan het einde van de Tweemanspolder in Zevenhuizen. Daar kun je ook terecht voor lekkere koek en zopie.

Openingstijden verlichte ijsbaan
Als de baan is geopend, dan is dat tussen 19.00 en 22.00 uur