January 9, 2019

March 4, 2018

WIE STAAN HIER OP DE FOTO?

05/03/2018

Wie zijn toch deze kinderen op de foto die gemaakt is door Jolanda Bakker uit Zevenhuizen.

Dit is toch wel de foto van het jaar van het IJsbaantje Hennipgaarde geworden!

De foto is gedeeld op facebook en instagram op pagina's van het Algemeen Dagblad en Omroep West. Gouwe IJssel en in een filmpje op facebook van het Zuid-Hollands landschap. Ook in weerbericht uitzendingen van RTL weer, buienradar, RTL ontbijtnieuws, RTL boulevard en op tv bij weerman Ed Aldus, TV Rijnmond en in de mooiste weerfoto's van Omroep West en als laatste bij Goedemorgen Nederland.

Wij horen graag wie deze dames zijn. Weet u het geef het dan door a.u.b.

Bedankt alvast.

Deel op Facebook