January 9, 2019

March 4, 2018

BEDANKT!

04/03/2018

We sluiten de afgelopen mooie periode af met een bedankje aan de mensen die zich hebben ingezet op een bepaalde manier bij de start van de ijsbaan Hennipgaarde.

Anker Grondverzet B.V. uit Nieuwerkerk aan den IJssel houdt zich bezig met het uitvoeren van werken in de grond-, weg- en waterbouw met als hoofdactiviteit het grotere grondverzet en alle daarbij behorende disciplines.

Wij hebben de afgelopen periode diverse malen gebruik mogen maken van de pomp om het water op het ijsbaantje te kunnen pompen. Dit met gesloten beurs.

Verder willen we van de gemeente Zuidplas bedanken; Menno Schouten, Raoel Verweij, Dirk Langejans en als laatste Willem Westerman die het bord -IJsbaan in de maak. Niet betreden. Nog even geduld a.u.b.- heeft gemaakt.

Laten we hopen dat we dit bord nog vele malen kunnen gaan gebruiken!

Deel op Facebook
Deel op Twitter