January 9, 2019

March 4, 2018

VANDAAG OOK OP TV MET IJSBAAN HENNIPGAARDE

01/03/2018

In Goedemorgen Nederland op NPO1 -WNL een leuk stukje over de ijsbaan in de Hennipgaarde.

Wat ontzettend leuk dat de ijsbaan en Zevenhuizensche IJsclub zelfs op tv is gekomen vandaag.

Een bijzondere dag met veel publiciteit:

Arie van Bergen en Michael van der Steenhoven als ijsmeesters in het AD Groene Hart met een mooi artikel;

Reserve-ijsmeester Wim van Dorp op 3FM;

Film van Goedemorgen Nederland;

Deze staan op facebook en kunnen ook worden bekeken via de homepagina rechtsonder in.

Vele kennen haar als heel sportieve dame en pannenkoekenbakster tijdens de Snertwandeltocht Rottemeren. Nu op de schaats op het ijsbaantje!

Deel op Facebook
Deel op Twitter