January 9, 2019

March 4, 2018

Wat een mooie 4e Snertwandeltocht.

07/01/2018

Op 6 januari 2018 was de 4e snertwandeltocht Rottemeren.

En wat was het een groot succes.

Het weer was prima om te wandelen, en dat hebben we geweten.

Hadden we gerekend op minstens het aantal deelnemers van vorig jaar, werd het dit jaar gewoon verdubbeld.

Uit Hoofddorp, Zevenaar, Schiedam en zelfs uit Zeeland, maar uiteraard ook heel veel deelnemers uit Zevenhuizen en andere kernen van Zuidplas. Er was voor de wandelaars geen beletsel te komen naar onze mooie Rottemeren in Zevenhuizen.

Klik voor mooie foto's van de dag, gemaakt door Gerard Hol en zijn dochter Marjolein.

Deel op Facebook
Deel op Twitter